Galyas István a Kell Az Összefogás Párt elnöke

„Életbevágó emlékezni arra, hogy ki vagy valójában. Ez nagyon fontos. Egyáltalán nem jó ötlet más emberekre, vagy dolgokra számítani, hogy majd ők megteszik ezt helyetted, tudod. Mindig eltévesztik.”

(Terry Pratchett)

23 éve foglalkozom érdekvédelemmel. Gyermekkoromat és ifjúságomat a diktatúra rendszerében töltöttem, amely rendszer nem kedvezett nekem. Azt gondoltam, hogy a rendszerváltás minden magyar embernek szabadságot, egyenlő bánásmódot, egyenlő esélyeket teremt.

Sajnos rá kellett jönnöm, hogy magukat rendszerváltónak kikiáltott pártok létre hozták a megosztó politikát, az egységes magyar népet megosztották.

Társaimmal 2016-ban úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk, a Kell az Összefogás Pártot, amely megoldást biztosít minden magyar állampolgár részére, és végre eljöhet az igazi rendszerváltás, amely a demokrácia alappillérein nyugszik. Hiszem, hogy a magyar népet egységessé lehet tenni, hiszem, hogy a magyar nép befogadó nép és hiszem, hogy a magyar nép kidobja a 27 év megosztó politikáját.

„Az akarok lenni, amivé az élet tesz, nem akarok tapasztalatot csinálni az életemből. Én vagyok a tapasztalat, az élet formál, az élet irányít.”

(Albert Camus)

vissza a főoldalra ikon