Weith Katalin miniszterelnök-jelölt

Tatán születtem és a gyerekkoromat Csákváron, egy Fejér megyei kistelepülésen töltöttem. Tiszta szándékú, jószívű, vidéki emberek között nőttem fel, ahol már gyerekként is arról ábrándoztam, hogy egyszer majd a fővárosba költözöm, és olyan dolgokat fogok tenni, ami nagyon sok ember életét teszi jobbá. Mindig erős igazságérzettel rendelkeztem és magam mellett kiálltam azokért is, akik nem tudták képviselni a saját érdekeiket. Hiszem, hogy minden embernek egyformán joga van az élethez és a lehetőségekhez való hozzájutáshoz.

Az elmúlt harminc évben mindig emberek között tevékenykedtem, a pályám elején tanítottam kicsi gyerekeket, dolgoztam családsegítőben, voltam nagyvállalatok menedzsment tanácsadója, politikai szakértő és filmproducer. Közben folyamatosan képeztem magam, mert számomra a tanulás a hozzáértés alapját jelenti. A kreativitás élményét szinte minden művészeti ágban kipróbáltam, a színjátszástól, a könyvíráson át a filmkészítésig. Utazásaim során megismertem más országok nyelvét és kultúráját, de a szívem mindig hazahúzott, mert azt gondolom, a világon az egyik legkülönlegesebb hely, Európa gyöngyszeme, Magyarország.

Három évvel ezelőtt úgy éreztem, hogy változásra van szükség, mert sok millió ember él méltatlan körülmények között, miközben több százezren hagyták el hazánkat. Tavaly júniusban, többed magammal megalapítottuk a Magunkért Mozgalmat, majd 2017. januárban a Magunkért Demokrata Pártot, mely a társadalmi igazságosságot, az emberi méltóságot és a részvételi demokrácia megvalósítását tűzte ki célul.

Küldetésemnek tekintem, hogy jólét és esélyegyenlőség legyen Magyarországon, ahol mindenkinek lehetősége van a boldog, harmonikus életre, és a képességei kibontakoztatására. Ennek érdekében szövetséget kötöttünk a Kell az Összefogás Párttal, hogy közösen induljunk a 2018-as országgyűlési választáson.

Megtiszteltetés számomra, hogy a KÖSSZ Párt miniszterelnök-jelöltjeként, eddigi tudásomat és tapasztalatomat az itt élő emberek szolgálatába állíthatom. Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy elérjük a célunkat, és megvalósítsuk a küldetésünket.

vissza a főoldalra ikon